Patiëntenondersteuner

Patiëntondersteuner2018-09-06T14:42:37+00:00

Project Description

Patiëntenondersteuner

Wat is een patiëntondersteuner?
De patiëntondersteuner is een functie binnen een revalidatietraject die is ontworpen om de lijntjes tussen de patiënt en het revalidatieteam kort te houden. Mede hiermee zorgen we ervoor patiëntvriendelijk en patiëntgericht te werk te gaan.

Wat doet een patiëntondersteuner?
De patiëntondersteuner monitort de helderheid en tevredenheid van de patiënt rondom de revalidatie. Hij/zij voorziet de patiënt van informatie en hulp bij vragen of onduidelijkheden. De patiëntondersteuner zorgt ervoor dat (complexere) vragen bij de juiste personen terecht komen.

Met wat kan ik terecht bij de patiëntondersteuner?
De patiëntondersteuner is de persoon die je aanspreekt als je een Orthovisio gerelateerde vraag hebt en je niet weet bij wie je hiervoor terecht kan. Deze zal, indien mogelijk, de vraag beantwoorden en zal anders opzoek gaan naar het antwoord of je doorverwijzen naar de juiste persoon.
Dit kan bijvoorbeeld zijn als je niet precies weet hoe het traject gaat of vragen hebt over je online cliëntportaal maar ook als er onduidelijkheden zijn of als je ontevreden bent over het voorgestelde traject.

Evaluatie
De patiëntondersteuner zal de tevredenheid van de patiënt evalueren. Dit wordt gedaan na de tussenevaluatie en enkele maanden na het traject.

Wie is de patiëntondersteuner?
Binnen Orthovisio bekleedt Rianne Breur de functie als patiëntondersteuner. Rianne is, naast patiëntondersteuner, ook werkzaam als ergotherapeut. Ze is werkzaam om maandagochtend, dinsdag en donderdag.

Hoe bereik je de patiëntondersteuner?
Via de mail of telefonisch.
Mail: r.breur@orthovisio.nl
Tel: 0224-791010

Let op: bij telefonisch contact krijg je eerst de receptie aan de telefoon.

  ONZE DIENSTEN

  ADRESGEGEVENS

Orthovisio Schagen
Piet Ottstraat 1
1741 NW Schagen
0224-791010
info@orthovisio.nl

  OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag  9.00-17.00